L’associació Vic Comerç presentà l’espot “El comerç de Vic és molt de Vic”  en el marc de la cinquena edició de la Gala del Comerç

El passat dilluns 11 de desembre a l’Atlàntida de Vic es va celebrar la cinquena edició de la Gala del Comerç que s’organitza anualment pels volts de Nadal i que enguany va comptar amb la participació del “Foraster” Quim Masferrer. La Gala, conduïda pels presentadors Llucià Ferrer i Judit Esteban, va comptar amb un nombrós públic i diverses actuacions, des del l’espectacle de dansa vertical ‘Vortex’, fins a l’actuació musical en directe del “Pajaros Mojaos”.

A La Gala de Vic Comerç hi assistiren més de 350 persones, entre elles nombroses autoritats, comerciants i familiars. S’hi guardonaren 23 establiments i es presentà l’espot “El comerç de Vic és molt de Vic” on una quarantena de comerciants van ser els principals protagonistes.

Aquesta V Gala de Vic Comerç ha estat creada i dirigida per l’Agència Red Harvey, encarregada
també de l’espot de nadal de l’associació Vic Comerç.

bdzxxPTr10vlUGmkyhKlrtumPL83cAIqZgib7rJJ8y5qIhEcI6VgIzgQbPSUS5QDAl9X4iYjo3sUhS4V