Captura de pantalla 2018-05-24 a las 8.46.16

La web d’una empresa es la seva principal presentació a Internet. Per això es vital tenir un bon posicionament web en els cercadors (SEO – Search Engine Optimization). El 84,6% de la població espanyola utilitza Internet, de manera que aparèixer en les primeres posicions en cercadors suposa una quantitat enorme d’oportunitats per a la teva empresa. És per això que a Red Harvey t’ajudem a millorar el posicionament SEO de la teva web.

Què és el SEO?
El SEO es defineix com l’optimització per al posicionament orgànic en els motors de cerca. L’objectiu més clar que cal aconseguir és el d’atraure trànsit de qualitat, fer visible la pàgina web i aconseguir indexar entre els primers resultats de les cerques. Per això, tenim en compte els dos principals factors que t’ajudaran a millorar: els factors interns i els factors externs, o el que és el mateix, el SEO On Page i el SEO Off Page. Millorant aquests dos factors aconseguirem dues coses fonamentals: crear continguts rellevants per a Google i per als usuaris, i millorar l’autoritat de la teva web, augmentant d’aquesta manera la seva rellevància per a Google.

Què aconseguiré contractant el servei de posicionament web?
El posicionament SEO requereix de molta feina continua, i els resultats que s’aconseguirán seran a mitjà i llarg termini. Cada projecte és diferent i té les seves particularitats, per això, és important establir objectius realistes i progressius en el temps. El que aconseguirem amb el posicionament web és que la vostra pàgina estigui optimitzada contínuament no només per a les normes de Google i els seus canvis d’algorisme, sinó també per als usuaris que vagin a visitar-la. Això ens ajudarà a escalar posicions, augmentar el nombre de visites, millorar l’experiència d’usuari, i augmentar la conversió de la web.

Com fem posicionament SEO?
El SEO el podem dividir en dos grups d’accions.

SEO Onpage
El SEO Onpage són totes les accions d’optimització que es duen a terme en un lloc web. Aquí podem incloure tot el relacionat amb l’optimització d’arquitectura web, títols, descripcions, encapçalats, millores d’usabilitat, etc.
SEO Offpage
El SEO Offpage inclou totes les accions que realitzem fora del lloc web. Això consisteix bàsicament en aconseguir enllaços al lloc web, per augmentar l’autoritat del mateix. Els enllaços han de ser de qualitat. Aquest procés es coneix com linkbuilding.
SEO Local
No només és important aparèixer per recerques de paraules clau. Moltes empreses actuen només en àmbit local, per la qual cosa és especialment important que els usuaris de la localitat on s’ofereixin els serveis ens trobin. Per això optimitzem el SEO de la teva web per a aquest tipus de recerques.

Quins serveis van inclosos dins el posicionament web?
Cada web és completament diferent, de manera que el primer que realitzem és una auditoria per saber en quin punt ens trobem. D’aquesta manera, podem conèixer quins són els punts que requereixen d’un major esforç i prioritzar les accions que durem a terme. Farem un estudi de paraules clau. L’estudi de les paraules clau és un punt fonamental per afrontar qualsevol treball relacionat amb Màrqueting online (pagament per clic, posicionament en cercadors, xarxes socials, etc.). La manera que busquen els usuaris és clau per fer-nos visibles davant seu. Realitzem un estudi de la competència per mesurar la dificultat en pujar posicions en cercadors. Un cop fet tot això,  elaborarem un pla de treball tenint en compte tant els resultats obtinguts amb l’auditoria, com l’estudi de paraules clau i de la competència. En aquest pla es detallen les accions i optimitzacions SEO que es realitzaran tant a nivell Onpage, com Offpage, i la prioritat que li donarem a cada un. Executarem els canvis, i cada mes elaborarem un informe personalitzat en el qual es farà el seguiment dels resultats obtinguts al llarg del mes.

Dubtes?
Si tens algun dubte, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i un dels nostres especialistes en SEO estarà encantat d’ajudar-te.

Demana pressupost sense compromís.

 

redharvey@redharvey.com
Red Harvey