Anna Vila Safont

Anna Vila Safont, Formadora en PNL (Programació Neurolingüística) i Coach.

Apassionada de les relacions interpersonals, aquest ha estat el fil conductor en la seva trajectòria professional, sempre en l’empresa privada. Va adquirir una àmplia visió de com es produeixen les relacions interpersonals dins de les organitzacions, quines són les inquietuds de les persones, les seves motivacions, dificultats i anhels i va identificar les seves necessitats per aconseguir un major benestar personal i creixement professional.

Després dels seus estudis universitaris, per ser més eficaç i obtenir millors resultats, va realitzar diversos cursos de creixement personal, el Màster de Desenvolupament Personal i Creixement, cursos de Programació Neurolingüística (Practitioner, Master i Trainer), cursos de teatre (Teatre i Consciència – Mètode Sabate) i el Programa Coaching Fusión d’Ana Merlino. Tot això va despertar el seu interès per la PNL, la Comunicació i el Coaching.

Gràcies a la seva experiència en l’empresa privada, actualment acompanya persones en la millora de les seves competències professionals com la comunicació interpersonal, parlar en públic, conducció d’equips, gestió del temps, prevenció de l’estrès, planificació, organització, resolució de conflictes i mediació .

anna.vila@redharvey.com

ANNA-retrat_003