Social Media Marketing

Utilitzant les diferents xarxes socials, com Facebook, Twiter, Instagram, Google+, Linkedin o Pinterest, augmentem les vendes o la visibilitat d’una marca, producte o servei, interactuant de manera activa amb clients i seguidors.

El nostre equip de Comunity Managers és el responsable del servei de Social Media Marketing. Aquests s’ocupen de la creació i gestió dels perfils socials i de construir i mantenir tota la comunitat online dels nostres clients.

PNL a mida per a empreses

La formació que impartim aplicant la Programació Neurolingüística la adaptem a les necessitats específiques de cada organització, ens ensenya a conectar amb les nostres emocions y assolir estats d’excel.lència interns.

Curs de Practitioner en PNL

El curs de Practitioner PNL, és el primer nivell de formació en PNL. En ell s’adquireixen els coneixements teòrics i l’experiència pràctica i vivencial per poder comprendre i utilitzar la metodologia de la PNL en les àrees de les conductes i habilitats humanes en general. En el Practitioner s’aprenen els procediments necessaris per a la detecció, utilització i modificació de patrons en les experiències i relacions humanes.

El curs va dirigit a qualsevol persona que vulgui incrementar la seva capacitat de comunicació i els seus recursos en l’àmbit personal, relacional i professional. Primer nivell de formació en PNL Curs teòric / pràctic de 90 hores presencials.

• Creació i actualització de pàgina web.

• Manteniment del web corporatiu assegurant l’actualització periòdica de la informació corporativa: Textos, notes de premsa, notes web, banners, vídeos, fotos, embeds de documents.

• Publicació periòdica i gestió de continguts per a la web en diferents idiomes.

• Gestió de comerç electrònic.

• Documentar-se i seguir en tot moment les novetats i actualització de l’àrea d’activitat del client, per poder generar continguts d’interès en el blog corporatiu i la web

• Realitzar les tasques de redacció, edició i publicació de continguts al blog: comunicacions d’empresa, anuncis, notificacions, promocions, informació d’interès, temàtica relacionada…

• Optimització dels continguts per millorar el posicionament en cercadors.

• Monitorització d’impacte i anàlisi estadística dels continguts més visitat.

• Publicació del butlletí corporatiu, amb continguts associats als eixos estratègics de l’empresa.

• Creació de continguts per a campanyes d’e-mail màrqueting.

• Estadístiques dels enviaments de mailing corporatiu.

En les formacions s’adquireixen els coneixements teòrics i l’experiència pràctica i vivencial per poder comprendre i utilitzar la metodologia de la PNL en les àrees de les conductes i habilitats humanes en general.
En el Practitioner en PNL s’aprenen els procediments necessaris per a la detecció, utilització i modificació de patrons en les experiències i relacions humanes. El curs va dirigit a qualsevol persona que vulgui incrementar la seva capacitat de comunicació i els seus recursos en l’àmbit personal, relacional i professional.

Amb la Capsula d’Eneagrama descobrirà també l’origen i les causes de tots els conflictes, conductes anòmales, compulsives i malalties que manté en el moment present. Així com les eines per resoldre’ls i les habilitats per millorar la seva personalitat, fent-la més brillant.

• Reporting de KPI ‘s globals periòdic dels canals digitals per monitoritzar l’impacte de les accions (web corporativa, Youtube, Blocs, Newsletter).

• Coordinació permanent amb proveïdors en diferents àrees: audiovisual, social media, disseny web, programació, màrqueting, legal, influencers, blocaires, etc.

• Gestió de pressupostos i comandes.

• Elaboració de Briefs.

• Buscar blocaires col·laboradors i editar articles.

• Selecció editorial d’articles de blocaires i influencers.

• Comunicació amb els blocaires i influencers.

• Recerca de nous blogs per augmentar la comunitat blocaire de la página.

Podem canviar la nostra conducta si tenim en compte les emocions i els pensaments que la precedeixen.

Utilitzem el llenguatge per ordenar el nostre pensament i conducta, a més de comunicar-nos amb els altres també ho fem amb nosaltres mateixos.

No podem deixar de comunicar com tampoc podem deixar d’influir.

Capsula de ENEAGRAMA

El curs es realitza en 3 dies i suposa una experiència única per a la instrospecció i treball personad, arribant al més profunt del ser i descobrir els aspectes i qualitats pròpies.

Relacions Institucionals

Els nostres clients descobriran la realitat institucional, empresarial, cultural i social del nostre entorn per tal d’actuar amb la màxima eficàcia davant dels objectius.

Publicitat

Els nostres professionals qualificats d’alt nivell desenvolupen les tasques de creativitat, disseny, producció, gestió i direcció de comptes i planificació dels mitjans per als nostres clients.

Esdeveniments

El seu esdeveniment és un concepte global, que té en compte tots i cadascun dels detalls per tal d’aconseguir la màxima conformitat amb el client i fer possible que resulti el més exitós al llarg de tot el seu desenvolupament.

Comunicació Interna i Formació

comuniació interna

Impartim formació a empreses per tal de donar a conèixer les aportacions que el coaching pot fer al desenvolupament professional i personal.

logo RED HARVEY